Verhuur en Handelsonderneming
HAMÉ

Uitvoering, advies en verhuur
Wij verhuren niet alleen materialen en machines maar wij kunnen onze klanten ook van deskundig advies voorzien. Ook verhuren wij toezichthouders op wegenbouw-projecten.

Boorwerkzaamheden
Omdat wij in het bezit zijn van een eigen volledig automatisch uitgevoerde asfaltkern boorwagen kunnen wij voor u bodem- en asfalt onderzoekswerkzaamheden verrichten. We kunnen zowel vooronderzoek als opleveringscontroles voor u uitvoeren. Ook onderzoeken we asfalt op teerhoudendheid met behulp van de DLC methode.

Verkeersmaatregelen
Bij wegwerkzaamheden spelen veiligheid en een goede doorstroming van het verkeer een cruciale rol. Hamé Verhuur verzorgt in iedere situatie de nodige (tijdelijke) verkeersmaatregelen. Wij weten wat er nodig is om wegwerkzaamheden zorgvuldig, duidelijk en veilig af te zetten. Van actiewagens tot mobiele verkeerslichtinstallaties, van geleidebakens tot verkeersborden. Wij kunnen het voor u verzorgen.

Asfaltverhuur
Sinds 2006 zijn wij gestart met de verhuur van asfaltwalsen en asfalt afwerkmachines in diverse uitvoeringen. Zo beschikken wij over:

  • 2 ton’s tandemwals Clear Side – eenzijdige rolophanging
  • 3 ton’s tandemwals
  • 4 ton’s tandemwals
  • Vögele super 800 asfalt afwerkmachine
  • Vögele super 1300 asfalt afwerkmachine

Shop
In ons bedrijfspand aan de Lichtenhorststraat 33 te Didam bevindt zich een shop met een uitgebreid assortiment aan wegenbouw- en bouwmaterialen. Van stratenmakers benodigdheden tot persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding, veiligheidsschoenen, vestjes, overall’s, regenkleding, klompen, RWS kleding etc. Ook hier geldt: Mocht het door u gezochte product niet op voorraad zijn in onze shop dan kunnen wij ervoor zorgen dat het zo snel mogelijk wordt geleverd.

Plakteksten
Wij kunnen voor u iedere gewenste plaktekst in elke grootte en lettertype maken.

Keuring, reparatie en onderhoud van machines
Ook kunt u bij ons terecht voor het laten keuren van uw machines en meetinstrumenten. Tevens kunnen wij voor u (periodiek) onderhoud en reparaties aan machines en materialen uitvoeren.

Lichtenhorststraat 33
6942 GS Didam
Telefoon (0316) 22 66 26
Mobiel (06) 51837732
Mail: verkoop@hame-verhuur.nl