Verhuur en Handelsonderneming
HAMÉ
Wie zijn wij

Verhuur- en Handelsonderneming HAMÉ maakt deel uit van Hageman Infra Hamé BV. De machines en mensen van Hamé verhuur zijn in een groot deel van het land terug te vinden. We bestrijken een groot deel van Brabant, Overijssel, Gelderland, Utrecht maar ook zijn wij te vinden in Limburg.

foto39De jarenlange praktijkervaring welke eigenaar/directeur Heinie Hageman in het GWW-werk heeft opgedaan en de kleinschaligheid van het bedrijf zorgen ervoor dat er snel op ontwikkelingen kan worden ingespeeld. Zoals een last-minute wijziging in de planning of uitvoering hoeft geen probleem op te leveren. De korte lijnen binnen het bedrijf staan garant voor een hoge mate van flexibiliteit. Met een servicegerichte aanpak ondersteunen wij onze klanten wanneer zij materialen, machines of mankracht tekort komen.

Hamé Verhuur is een proactieve partner bij wie afspraak ook nog echt afspraak is.

Kwaliteitszorg

Kwaliteitszorg is mede de verantwoordelijkheid van alle medewerkers en wordt door de directie aangestuurd. Het kwaliteitssysteem is beschreven in ons handboek. Door de invoer van het kwaliteitssysteem zijn de arbo, milieu- en kwaliteitskosten beter beheersbaar, geven meer inzicht in structuren en procedures en brengt taken en verantwoordelijkheden van het personeel beter in beeld.

De kwaliteit van de organisatie en procedures wordt door ons van levensbelang gezien voor de continuïteit van het bedrijf.

Certificering

Door certificering wordt er zorggedragen dat de onderneming constant voldoet aan de huidige normen en eisen en kan anticiperen op toekomstige ontwikkelingen waardoor kwaliteit blijft gewaarborgd.

Verhuur- en Handelsonderneming HAMÉ is in het bezit van : VCA*(2017/6.0) (VCA certificaat) logoVCA1

Lichtenhorststraat 33
6942 GS Didam
Telefoon (0316) 22 66 26
Mobiel (06) 51837732
Mail: verkoop@hame-verhuur.nl